Υπηρεσίες Φανοβαφείου


Εάν χρειαστεί να επισκευάσετε το TOYOTA σας, λόγω ατυχήματος, η TOYOTA Ουστριάς Α.Ε. είναι δίπλα σας να φροντίσει τα πάντα για εσάς.


Πρόγραμμα οδικής βοήθειας: Ρυμούλκηση αυτοκινήτου μέσω του προγράμματος οδικής βοήθειας της ΤΟΥΟΤΑ Assistance δωρεάν για τα 3 πρώτα χρόνια και με δυνατότητα ανανέωσης έως και 11 έτη.

Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης: Για το χρονικό διάστημα που φροντίζουμε το αυτοκίνητό σας, σας προσφέρουμε δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης για τις μετακινήσεις σας.

Συνεργασία με τις ασφαλιστικές: Η TOYOTA Ουστριάς Α.Ε. συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες και μπορούν να σας καθοδηγήσουν και αναλάβουν το διακανονισμό του ατυχήματος για λογαριασμό σας.

Επισκευή με την εξειδίκευση της ΤΟΥΟΤΑ: Στην TOYOTA Ουστριάς Α.Ε. γνωρίζουμε το αυτοκίνητό σας καλύτερα από οποιοδήποτε τεχνίτη. Όλοι οι τεχνίτες εκπαιδεύονται στις τελευταίες τεχνολογίες των αυτοκινήτων, ώστε να διατηρούν πάντα το υψηλότερο επίπεδο κατάρτισης στην τεχνογνωσία επισκευής των αυτοκινήτων ΤΟΥΟΤΑ.

Γνήσια ανταλλακτικά: Επαναφέρουμε το αυτοκίνητο σας στην εργοστασιακή του κατάσταση, χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πιστοποιημένη επισκευή και ελεγμένη λειτουργική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Διατήρηση Εργοστασιακής Εγγύησης: Με την επισκευή του αυτοκινήτου σας στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία TOYOTA Ουστριάς Α.Ε. διατηρείτε τις εργοστασιακές εγγυήσεις διάβρωσης χρώματος και διάτρησης επιφανειών του αυτοκινήτου σας.

Εγγύηση στην εργασία: Σας παρέχουμε εγγύηση εργασίας και ανταλλακτικών 1 έτους.


Κορυφή