Επισκεφθείτε μας και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας!

Ισχύουν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2018. 

Νέο Aygo

Ζήστε τώρα την πιο διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης στην πόλη. Αποκτήστε το νέο Aygo με όφελος  €700!

Νέο Yaris

Νιώστε την ενέργεια του Νέου Yaris! Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Yaris με όφελος έως €550 στους κινητήρες Βενζίνης !

Νέο Yaris Hybrid

Νιώστε την ενέργεια του Νέου Yaris! Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Yaris  Hybrid με όφελος €740 και δωρεάν επέκταση εγγύηση της Υβριδικής μπαταρίας μέχρι και τα 11 χρόνια!

Auris Βενζίνη 

Αποκτήστε το νέο Auris με κορυφαίες τεχνολογίες, τώρα με όφελος έως €2.000 σε κινητήρες Βενζίνης (1.2T) ! 

Auris Hybrid

Κορυφαία υβριδική τεχνολογία Hybrid Synergy Drive, που ορίζει το αύριο της αυτοκίνησης. Αποκτήστε σήμερα το νέο Auris Hybrid με όφελος έως €1.500 και απολαύστε δωρεάν επέκταση εγγύησης της υβριδικής μπαταρίας μέχρι και τα 11 χρόνια!

C-HR

Με τον εκπληκτικό και δυναμικό SUV σχεδιασμό του, το νέο Toyota C‑HR εναρμονίζεται πλήρως με τον δραστήριο τρόπο ζωής σας. Αποκτήστε το σήμερα με όφελος €600 για ετοιμοπαράδοτα οχήματα.

C-HR Hybrid

Με τον εκπληκτικό και δυναμικό SUV σχεδιασμό του, το νέο Toyota C‑HR εναρμονίζεται πλήρως με τον δραστήριο τρόπο ζωής σας. Κάντε δικό σας το νέο Toyota C-HR Hybrid με όφελος €500 για ετοιμοπαράδοτα οχήματα και Δωρεάν επέκταση εγγύησης της Υβριδικής μπαταρίας έως και τα 11 χρόνια!

RAV4

Αποκτήστε το RAV4, τον δημιουργό της κατηγορίας των SUV, τώρα με όφελος €3.000!

RAV4 Hybrid

Κορυφαία υβριδική τεχνολογία Hybrid Synergy Drive, που ορίζει το αύριο της αυτοκίνησης. Κάντε δικό σας το RAV4 Hybrid με Δωρεάν επέκταση εγγύησης της Υβριδικής μπαταρίας έως και τα 11 χρόνια!

Hilux 

Αποκτήστε τον ηγέτη  των pick-up με όφελος έως €1500.
Κορυφή