Επισκεφθείτε μας και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας!

Ισχύουν έως τις 31 Ιανουαρίου 2018. 

Aygo

Ζήστε τώρα την πιο διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης στην πόλη. Αποκτήστε το νέο Aygo με όφελος  €500!

Νέο Yaris

Νιώστε την ενέργεια του Νέου Yaris 2017! Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Yaris με όφελος €550 στους κινητήρες Βενζίνης και Diesel.

Νέο Yaris Hybrid

Νιώστε την ενέργεια του Νέου Yaris 2017! Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Yaris  Hybrid με όφελος €800 και δωρεάν επέκταση εγγύηση της Υβριδικής μπαταρίας μέχρι και τα 10 χρόνια!

Auris Βενζίνη 

Αποκτήστε το νέο Auris με κορυφαίες τεχνολογίες, τώρα με όφελος €1.000 σε κινητήρες Βενζίνης (1.33L και 1.2T) και στον κινητήρα Diesel (1.4D).

Auris Hybrid

Κορυφαία υβριδική τεχνολογία Hybrid Synergy Drive, που ορίζει το αύριο της αυτοκίνησης. Αποκτήστε σήμερα το νέο Auris Hybrid με όφελος έως €1.300 και απολαύστε δωρεάν επέκταση εγγύησης της υβριδικής μπαταρίας μέχρι και τα 10 χρόνια!

C-HR

 

Νέο Toyota C-HR

Με τον εκπληκτικό και δυναμικό SUV σχεδιασμό του, το νέο Toyota C‑HR εναρμονίζεται πλήρως με τον δραστήριο τρόπο ζωής σας. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε δωρεάν επέκταση εγγύησης της υβριδικής μπαταρίας μέχρι και τα 10 χρόνια! 

Νέο Corolla  

Αποκτήστε το Νέο Corolla με όφελος €800. 

Avensis

Αποκτήστε σήμερα το νέο σας Avensis με όφελος €1.200 ! 

Prius

Κορυφαία υβριδική τεχνολογία Hybrid Synergy Drive, που ορίζει το αύριο της αυτοκίνησης. Αποκτήστε σήμερα το νέο Prius και απολαύστε δωρεάν επέκταση εγγύησης της υβριδικής μπαταρίας μέχρι και τα 10 χρόνια!

RAV4

Αποκτήστε το RAV4, τον δημιουργό της κατηγορίας των SUV, τώρα με όφελος €1.000.

RAV4 Hybrid

Κορυφαία υβριδική τεχνολογία Hybrid Synergy Drive, που ορίζει το αύριο της αυτοκίνησης. Αποκτήστε σήμερα το νέο RAV4 Hybrid με όφελος  €850 και απολαύστε δωρεάν επέκταση εγγύησης της υβριδικής μπαταρίας μέχρι και τα 10 χρόνια!

Hilux

Κάντε δικό σας το νέο Hilux Single Cab με όφελος €1.000

Proace - Business Deal

Επιλέξτε το νέο PROACE με όφελος έως €4.300 και απολαύστε τα προνόμια εταιρικών πελατών Toyota «Business Deals». Αφορά περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων PROACE και μόνο εταιρικούς πελάτες.

Hilux - Business Plus

Επιλέξτε το νέο Hilux με όφελος έως €4.410 και απολαύστε τα προνόμια εταιρικών πελατών Toyota «Business Deals». Αφορά περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων Hilux και μόνο εταιρικούς πελάτες.
Κορυφή