Επισκεφθείτε μας και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας!

Ισχύουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018. 

Νέο Aygo

Ζήστε τώρα την πιο διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης στην πόλη. Αποκτήστε το νέο Aygo με όφελος  €400!

Νέο Yaris

Νιώστε την ενέργεια του Νέου Yaris! Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Yaris με όφελος έως €480 στους κινητήρες Βενζίνης και Diesel!

Νέο Yaris Hybrid

Νιώστε την ενέργεια του Νέου Yaris! Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Yaris  Hybrid με όφελος €800 και δωρεάν επέκταση εγγύηση της Υβριδικής μπαταρίας μέχρι και τα 11 χρόνια!

Auris Βενζίνη 

Αποκτήστε το νέο Auris με κορυφαίες τεχνολογίες, τώρα με όφελος έως €1.500 σε κινητήρες Βενζίνης (1.33L και 1.2T) και στον κινητήρα Diesel (1.4D)!

Auris Hybrid

Κορυφαία υβριδική τεχνολογία Hybrid Synergy Drive, που ορίζει το αύριο της αυτοκίνησης. Αποκτήστε σήμερα το νέο Auris Hybrid με όφελος έως €850 και απολαύστε δωρεάν επέκταση εγγύησης της υβριδικής μπαταρίας μέχρι και τα 11 χρόνια!

Auris Touring Sports Hybrid

Σήμερα, έχετε έναν ακόμη λόγο για να αποκτήσετε το νέο σας Toyota Auris TS Hybrid. Με το πρόγραμμα προνομίων αγοράς απολαμβάνετε όφελος έως €800 και Δωρεάν επέκταση εγγύησης της Υβριδικής μπαταρίας έως και τα 11 χρόνια.

C-HR

Με τον εκπληκτικό και δυναμικό SUV σχεδιασμό του, το νέο Toyota C‑HR εναρμονίζεται πλήρως με τον δραστήριο τρόπο ζωής σας. Αποκτήστε το σήμερα με όφελος €1.300 για ετοιμοπαράδοτα οχήματα.

C-HR Hybrid

Με τον εκπληκτικό και δυναμικό SUV σχεδιασμό του, το νέο Toyota C‑HR εναρμονίζεται πλήρως με τον δραστήριο τρόπο ζωής σας. Κάντε δικό σας το νέο Toyota C-HR Hybrid με όφελος €400 για ετοιμοπαράδοτα οχήματα και Δωρεάν επέκταση εγγύησης της Υβριδικής μπαταρίας έως και τα 11 χρόνια!

Νέο Corolla  

Αποκτήστε το Νέο Corolla με όφελος €650. 

Prius

Κορυφαία υβριδική τεχνολογία Hybrid Synergy Drive, που ορίζει το αύριο της αυτοκίνησης. Κάντε δικό σας το Prius με Δωρεάν επέκταση εγγύησης της Υβριδικής μπαταρίας έως και τα 11 χρόνια!

RAV4

Αποκτήστε το RAV4, τον δημιουργό της κατηγορίας των SUV, τώρα με όφελος €2.500!

RAV4 Hybrid

Κορυφαία υβριδική τεχνολογία Hybrid Synergy Drive, που ορίζει το αύριο της αυτοκίνησης. Κάντε δικό σας το RAV4 Hybrid με Δωρεάν επέκταση εγγύησης της Υβριδικής μπαταρίας έως και τα 11 χρόνια!

Hilux

Κάντε δικό σας το νέο Hilux  με όφελος έως €1.000!
Κορυφή