Άλλες Υπηρεσίες

GoToyota Visa

Σας ανοίγει τον δρόμο των προνομίων σας!

Απολαύστε σήμερα τα μοναδικά προνόμια της νέας, διεθνούς κάρτας go Toyota Visa, με τεχνολογία chip, και οδηγηθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση στις συναλλαγές σας.

Τώρα, μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών καθώς και σε ένα διευρυμένο δίκτυο 2.500 επιχειρήσεων του προγράμματος go National, όπου προτεραιότητα στις αγορές σας έχει το κέρδος!

Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης

Για να μη μένετε λεπτό χωρίς ένα ΤΟΥΟΤΑ!

Στην ΤΟΥΟΤΑ θέλουμε να σας προσφέρουμε απόλυτη ελευθερία κίνησης. Έτσι, πρώτοι δημιουργήσαμε την πρωτοποριακή υπηρεσία Αυτοκινήτου Εξυπηρέτησης για να σας παρέχουμε:
  • Δωρεάν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης όταν η επισκευή του ΤΟΥΟΤΑ σας διαρκέσει πάνω από μία ημέρα
Επιπλέον δεσμευόμαστε για:
  • τον ακριβή χρόνο επισκευής και παράδοσης του δικού σας ΤΟΥΟΤΑ
  • τον ακριβή προϋπολογισμό του κόστους εργασιών
Έτσι, συνεχίζετε την ημέρα σας και πραγματοποιείτε τις μετακινήσεις σας, χωρίς κανένα απολύτως προβληματισμό!

Οδική Βοήθεια

Βοήθεια. Τη στιγμή που την έχετε πραγματικά ανάγκη.

Δεν θέλουμε να υπάρχει κανένας περιορισμός στις διαδρομές που θα κάνετε τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Γι’ αυτό σας παρέχουμε πλήρη οδική βοήθεια για 3 χρόνια μέσω του προγράμματος ΤΟΥΟΤΑ Eurocare, εντελώς δωρεάν με την αγορά κάθε νέου ΤΟΥΟΤΑ.

Σας φροντίζουμε ακόμα και μετά το πέρας της πρώτης τριετίας παρέχοντας σιγουριά και ελευθερία κίνησης για αυτοκίνητα έως και 11 ετών με το προνομιακό πρόγραμμα ανανέωσης οδικής βοήθειας ΤΟΥΟΤΑ Eurocare.

Εσείς απλά απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα του προγράμματος, σε συνδυασμό με την αναγνωρισμένη ποιότητα ΤΟΥΟΤΑ, συνεχίζοντας ξέγνοιαστα το ταξίδι σας.
Κορυφή